MiG Future – Sektionsledare

MiG

Ulrika Allansson har fått förtroendet och utsetts till MiG Futures sektionsledare, av MiG Futures sektionsledning och MiG:s styrelse.

MiG Future ser jag som ett smörgåsbord av affärsnytta och möjligheter för dig som är i början på din karriär – tallriken består av ditt engagemang och interaktion. Min målsättning är att vi i sektionsledningen skapar kunskapshöjande nätverksaktiviteter där du kan utvecklas personligt, professionellt och gemensamt med StorGöteborgs näringsliv.

Varmt välkommen att kolla in MiG:s program.
Kontakta mig, så bjuder jag med dig som gäst.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: