Unikia-bikini i sommar!

Unikia är med och tävlar om att få designa Nellys nya bikini! Självklart är den Unikia-lila. Rösta på vårt bidrag! När du klickar på länken så kommer du även direkt till tävlingen och kan designa din egen.

Min designade bikini på NELLY.COM

Bra jobbat Nelly! Lysande exempel på hur företag kan interagera med sina kunder och målgrupp inom produktutveckling och marknadsföring och samtidigt skapa en buzz som sprider sig inom de sociala medierna! Klickar du på Affiliate-annonsen nedan får jag 6 % av det du ev. handlar för. Vill du veta mer om Affiliate, kontakta oss.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: