Massage som Julklapp till dina anställda

Hösten har precis börjat, men det är dags att börja fundera på vad de anställda ska få som julklapp och hur julfesten ska se ut i år.

Unikia Wellness erbjuder massage på jobbet, event och hemma. Det ska vara enkelt och bekvämt att få massage.

Vi kommer ut till er julfest, kick-off eller under en vanlig arbetsdag. Vi erbjuder både behandlande friskgörande massage och lyxig spa-massage. Det finns få presenter som brukar bli så uppskattade som en skön massagebehandling.

Hos Unikia Wellness arbetar endast diplomerade massageterapeuter från Axelsons, vilket gör att ni kan känna er lugna och trygga i deras händer. Unikia Wellness står för all utrustning och använder endast ekologisk olja.

Massage Hemma
Vad sägs om att ge dina anställda 90 minuter lyxig spa-massage hemma? Låta dem varva ner efter jobbdagen medan Unikia Wellness förvandlar exempelvis deras vardagsrum till en avslappnande massagesalong för deras sinnen. I detta paket ingår 2 x 45 minuter avkopplande aromamassage (alternativt klassisk massage) utförd av en diplomerad massageterapeut vid ett hembesök. Pris 1 295 kr

Möjlighet att köpa till bubbelpaket finns. Paketet innehåller exotiska frukter, mörk choklad och mousserande vin (alkoholfri). Pris 279kr

Massage på julfest och event
Ge julklappen direkt på plats och kom ner i pris/anställd. Här anpassar vi tiderna för massagebehandlingarna utifrån era önskemål. Kanske vill ni exempelvis ha 10 minuter prova-på-behandlingar eller 30 minuter halvkroppsmassage med fokus på nacke, axlar, rygg. Pris 1 295 kr för de första 90 minuterna, därefter 295 kr/halvtimme. 450 kr/anställd för julklappar är avdragsgilla enligt Skatteverket.

Massage på jobbet – en hälsosam investering (pdf-fil)
Massage på jobbet är en hälsostrategisk investering och åtgärd, i syfte att öka företagets hälsokapital, samt minskar kostnader för sjukskrivningar. Det är också en avdragsgill friskvård som passar alla på företaget. Massage ger bättre immunförsvar, förebygger spända axlar och nackar och gör dig friskare, avspänd och mer effektiv. Unikia Wellness ger avslappnande och återhämtande behandlingar som ger ny energi och glädje så att ni får ut mer av livet och på jobbet. Testa en månad till samma pris.

Unikia Wellness erbjuder mobil massage, för det ska vara enkelt och bekvämt för dig att unna dig massage. På detta sätt sparar du tid. Så passa på att unna dig, partnern, dina anställda eller någon annan du bryr dig om. Det är ni värda.

Boka via www.unikia.se/wellness,  wellness@unikia.se eller sms till 073-663 12 74

Välkommen till Unikia Wellness!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: