Nytt År – Nya Möjligheter – Nya medarbetare

Vi på Unikia hoppas att du har haft det bra under Jul och Nyår, nu är det dags att ta vara på nya möjligheter 2011!

Vi kan glatt meddela att i december började Emelie Simonsson och Emma Andersson på Unikia. Dessa medarbetare kommer du att möta på Unikia fram till april. De kommer att arbeta med Unikia Wellness som sin LiA-praktik. Varmt välkomna!

Emelie

Emma

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Emelie Simonsson
Marknadsassistent
emelie@unikia.se
+46 73 852 94 02

Emelie studerar till Handelsekonom och har ett stort intresse för marknadsföring och kommunikation. Att dessutom kunna kombinera det med hälsa och friskvård, som också ligger henne varmt om hjärtat, gör det bara ännu roligare och mer intressant. På fritiden ägnas mycket tid åt träning på gymmet, matlagning och att umgås med vänner.

Emma Andersson
Marknadsassistent
emma@unikia.se
+46 76 855 35 74

Emma studerar till Handelsekonom och har ett stort intresse för hästar och att rida, så en stor del av fritiden läggs på att vara i stallet. Hon är även modeintresserad och tycker om att pyssla med lite olika projekt samt att resa och allra helst till värmen! Jobbintresset finns däremot inom ekonomi/marknadsföring/inköp. Hon har en tvillingsyster och är född och uppvuxen på Hisingen, där hon fortfarande bor.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: