Wednesday Relations

I Göteborg finns goa möjligheter!

Ulrika Allansson | Wednesday Relations nya representant i Göteborg

Affärsnätverket Wednesday Relations har fått en ny representant i Göteborg, Unikias Ulrika Allansson. Du som deltar på Wednesday Relations aktiviteter i Göteborg kommer framöver få träffa Ulrika. Wednesday Relations har pratat med henne om Göteborgs näringsliv, samt varför hon valt att representera Wednesday Relations.

Vad arbetar du med, när du inte representerar Wednesday Relations?

Jag arbetar som Platsansvarig för friskvårdsskolan Axelsons Gymnastiska Institut i Göteborg. Friskvård och marknadsföring ligger mig varmt om hjärtat och jag driver även konsultföretaget Unikia med denna kombination.

Hur kommer det sig att du valt att representera Wednesday Relations i Göteborg?

Jag har besökt många affärsnätverk men hos Wednesday Relations har jag alltid varit kvar. Den unika utbudskombinationen, valfriheten och affärsmodellen tilltalar mig, och värderingarna överensstämmer med mig egna. Varmt välkomna att kontakta mig, tipsa gärna om ämnen eller företag som du vill att vi belyser! E-post: ulrika@unikia.se.

Vad tycker du är det bästa respektive sämsta med Göteborgs näringsliv?

Vänskapsbanden, på gott och ont.

Hur bra är Göteborgsföretagen, enligt dig, på kundarbete?

Jag upplever Göteborgsföretagen bra på kundarbete, men mer fokus bör läggas på interaktion före envägskommunikation. Ett tänkvärt klipp om detta är följande YouTube-klipp. Ni kanske har sett det på något Wednesday Relations-event, men det är värt att titta på igen.

Varför tycker du att fler marknads- sälj- och kundservicemänniskor i Göteborg bör gå med i Wednesday Relations?

Wednesday Relations uppdaterar dig på det senaste inom vår bransch. Wednesday Relations har även en unik kombination av utbud av affärsnätverkande, kunskapsnyheter, konsulter, uppdrag och erfarenhetsutbyte på tillgängliga arenor nära dig, lokalt, i nyhetsbrevet och på webben. Många aktiviteter är dessutom kostnadsfria (du betalar inte ens för maten) och du väljer när du kan delta.

Varför är Göteborg bättre än Stockholm? 😉

Göteborg är en storstad med småstadskaraktär, alltså fördelen av båda. Positiviteten, enkelheten, närheten till allt och det breda utbudet lockade mig till Göteborg från Östergötland, för snart fyra år sedan. Här finns goa möjligheter! Här är det lätt att känna sig hemma.

Kontakt

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: